Tradičné prevádzky s rýchlym občerstvením v nákupných centrách sa postupne transformujú na vyhľadávané gastronomické destinácie, v ktorých si začínajú otvárať prevádzky aj renomované reštaurácie.
Tieto nové obrovské trhy s jedlom čerpajú zo všetkých významných reštauračných trendov a ponúkajú rozsiahly výber, novú skúsenosť, neformálnosť a pouličné jedlo.
Jedálne lístky ponúkajú veľký výber jedál a spotrebitelia majú možnosť objavovať nové chute a netradičné kulinárske zážitky. Chuťové poháriky spotrebiteľov sú rozmaznávané novými chuťami a umožňujú im nahliadnuť napríklad aj do vietnamskej, kórejskej alebo peruánskej kuchyne.
Rozmanitosť ponuky je hlavnou hnacou silou za modernou fúziou rôznych kuchýň, ktorá si našla cestu na jedálne lístky nielen v USA, ale na celom svete.